Geleide wandelingen Van het begin tot heden. Het Romeinse Keulen. Het middeleeuwse Keulen. Architectuur sinds 1950 Beleeft de binnenstad van Keulen in zijn verschillende perspectieven en facetten. Duur: 1,5 u. Op aanvraag ook langer.
Bronnen en skulpturen Bronnen en skulpturen in steen gehouwen of in brons gegoten geven ons een beeld van het wel en wee  van de Keulse burger. Vissen, leeuwen, dikke neuzen en andere menselijke lichaamsdelen die hoog in de lucht hangen tonen het ware karakter van de Keulenaar. "Ik zie, ik zie wat jij niet ziet" Indien men met open ogen door de stad loopt ontdekt men dingen waaraan men normalerwijze aan voorbijgaat. Apen, struikelstenen, een vuilnisman e.a. zaken liggen op deze zoektocht om ontdekt te worden.  Een mogelijkheid om de liberale mentaliteit van de Keulenaar beter te leren kennen. Dit is een ontdekkings-tour met een speels karakter en bonus- punten!
Kölsch Tour  Het vloeibare "gele goud" met fijne smaak is een belangrijke economische factor voor Keulen. Geen mens kan aan de smaak van dit goedje weerstaan! Naast typisch Keulse verhaaltjes is het thema van deze wandeling, een overzicht van drinktradities en de nawerkingen vanaf de middel- eeuwen tot heden. Proeven toegelaten!!
MONIQUE RENSON Stadsgids in Keulen Boek nu! Boek nu! Boek nu! Boek nu!
Thematisch geleide wandelingen